Kategorier
Romankoll

Sommarlov med Kulturkollo #blommig

helena-top

Alla läser vi om Maj. Själv ägnar jag delar av sommaren åt att läsa bok två och tre i serien – Sörja för de sina och Liv till varje pris. Så väldigt fantastisk hon är. Maj. Och Kristina.

Är det någon som läst något annat av Kristina Sandberg? Jag är väldigt sugen på denna, för att den är så vacker, för att jag älskar titeln, och för att det är Kristina Sandberg förstås.

 

#sommarlovmedkulturkollo

 

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

4 svar på ”Sommarlov med Kulturkollo #blommig”

Jag tänker också på 70-talstapet, eller möjligen textil 🙂 Läshögarna ja, de växer för varje dag… Jag har läst första boken om Maj, tyckte mycket om den men tyckte också att den var väldigt intensiv och kostade en del att läsa så jag orkade inte fortsätta direkt. Nu börjar det dock bli dags att återvända.

Stängt för kommentering.