Snart är det dags för nästa bokcirkel: När kejsaren var gudomlig

anna-top

 

Puffelipuff!

Jag vill bara påminna om att våra bokcirklar på FB kommer att fortsätta under hösten. Redan den 7 september är det dags för nästa samtal. Vi pratar om Julie Otsukas När kejsaren var gudomlig. Alla som är intresserade av att snacka om boken är hjärtligt välkomna att ansöka till gruppen, det är väldans kul att grotta ned sig lite extra i en text och extra kul är det att göra det tillsammans med andra. Väl Mött på Kulturkollo Läser!

Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av nio bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

Visa alla inlägg av Kulturkollo →

5 tankar på “Snart är det dags för nästa bokcirkel: När kejsaren var gudomlig

    1. Man är med precis som man har lust. Man ansöker till gruppen på FB och med start den 7 september så lägger jag ut några frågor som vi samtalar kring, sedan kan alla starta upp trådar på FB med egna funderingar. Häng på!

Kommentarer är stängda.