Kategorier
Kulturkoll

Sommarminnen

helena-top

Sommaren är inte förbi, men den börjar sjunga på sista versen och trots att den varit lite motsträvig vädermässigt så hoppas vi att ni har fina minnen från de senaste månaderna. Det har vi och vi har god lust att blicka bakåt och njuta allt som hänt en gång till. Det tänker vi göra denna den första temaveckan här på Kulturkollo efter semesterord och avstängda datorer. Vi ska luta oss tillbaka lite till och än en gång uppleva det som nyss varit. Hoppas ni vill följa med oss på vår minnesresa.

”Wright Ferdinand Summer Landscape 1877” by Ferdinand von Wright – Bukowskis.

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.