Kategorier
Lyrikkoll Novellkoll Romankoll

Vinn 2 prenumerationer av Karavan – på resa mellan kulturer

anna-top

161045-7c9aa5a6b0ea41b788c67b40c9e37a26

Jag fullkomligt slukar tidskriften Karavan som skapar möjlighet för författare från andra delar av världen att bli lite mer omskrivna i Sverige. Ingen annan stans hittar jag en så liknande resa mellan kulturer. där finns en spännande blandning av dikter, noveller, intervjuer och reportage om det som ofta kallas ”världslitteratur”. I senaste numret var det Colombia som var fokusland och till och med jag som inte är en fanatisk läsare av sydamerikansk litteratur kunde hitta guldkorn. Skribenterna är kulturjournalister, översättare och författare vilket bidrar till den höga kvalitén. Jag gillar! Dessutom avslutas varje nummer med nästan tio sidor aktuella recensioner, både välskrivna och pedagogiskt upplagda. De sätter oftast in den aktuella boken i en kontext och ger läsaren tips på bredvidläsning eller läsning att fortsätta med om innehållet intresserar.

[box]Nu kan vi på Kulturkollo låta två lyckliga pröva tidskriften Karavan alldeles gratis. Två prenumerationer á 3 nummer vardera har vi fått möjligheten att lotta ut bland våra läsare. Passa på! Kommentera här i inlägget innan den 25 oktober klockan 18 så har du chans att vinna. Sprider du utlottningen i andra sociala medier så får du extra chanser, glöm bara inte att berätta det för mig i din kommentar. Häng med – på resa mellan kulturer! [/box]

 

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

33 svar på ”Vinn 2 prenumerationer av Karavan – på resa mellan kulturer”

Jag är med i utlottningen! Sitter just nu i Jerusalem där det är spänt läge. Men människor är vänliga när man kommer nära.

Tack för din hälsning från Jerusalem! Välkommen med på utlottningen.

Jag älskar att läsa om böcker. Karawan verkar vara en tidning i min smak. Vill gärna vara med och ha chansen att vinna en prenumeration.

Stängt för kommentering.