Lånat, bytt och fått

helena-top

Nu drar Kulturkollo äntligen till biblioteket! I alla fall delar av den här veckan kommer ägnas åt den där platsen där tre av oss kolloskribenter ägnar vår arbetstid åt att försöka prångla ut läsupplevelser och fantasivärldar till folk. Temat är lite bredare än så med sitt Lånat, bytt och fått så vi kommer bjudas på allmänt samlande och byteshandel också.

Bokmassan_kulturkolloUnder veckan har vi också det stora nöjet att offentliggöra att vi återigen samarbetar med Bokmässan (fd Bok- och biblioteksmässan för att passa in i temat). Också i år håller vi bokbloggarrummet öppet för möten, samtal och mingel. Massor av mer information om det kommer förstås närmare mässan. Redan nu finns vi på Bokmässans instagram-konto (@bokmassan) där vi under veckan ska posta lite bilder om oss, vår relation till mässan och lite annat smått och gott. Och så finns vi förstås också som vanligt på vår egen instagram (@kulturkollo), och där tänkte vi att det nog blir lite biblioteksvardag under veckan. Vi ses här och där och där. Nu kör vi!

Bild: Kropekk_pl via Pixaby

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →