Dagens kulturkollotips: Bullar & bång

helena-top

Har ni vägarna förbi den lilla staden Falkenberg, som blommar upp under sommaren, så kan jag rekommendera er ett besök på Stålboms konditori i allmänhet och deras arrangemang Bullar & bång i synnerhet. Det lilla kaféet bjuder varje sommar in svenska artister till en intim spelning på Stålboms uteservering där publiken är alldeles lagom stor. Med fördel bör man vara där någon timme innan spelning så man kan mingla runt och njuta av miljön. Det enda problemet är att det brukar vara vansinnigt svårt att få tag i biljetter så det gäller att ligga i – tålmodigt – på biljettsläppdag. Föregående år var vi på Petter och i år har vi än så länge varit på Weeping willows – om några veckor blir det Hush forever och TITYO.

Dagens_liten

Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

Visa alla inlägg av Fanny →