Kategorier
Evenemangskoll Kulturkoll

Missa inte. Spara datum. Anmäl dig. Missa inte.

linje-kulturkollo

I samarbete med Bokmässan har Kulturkollo ansvar för nycklarna till Bokbloggarrummet R3. Vi har dels öppet hus för bokbloggare som behöver vila benen samt tre olika event, som är öppet för alla. Du har väl inte missat att anmäla dig? Sista anmälningsdag för såväl Bokälskarmingel, Feelgoodmingel samt Boksamtal är den 11 september. Klicka på länkarna under bilden, så kommer du till inbjudningarna samt karta (så du hittar till oss).

Inbjudan_bokälskarmingel_2016

Inbjudan_feelgoodmingel_2016

Inbjudan_ Kim Thuy2016

Inbjudan_bokbloggarrummet_2016

Logo_bokmassan_kulturkollo

 

Av Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.