Kategorier
Kulturkoll

Tant kan du va själv

Lotta

Precis som Carolina skrev tidigare i veckan så har jag också svårt för begreppet tant. JAG är absolut ingen TANT. Skulle aldrig kalla mig för tant eller referera till mig själv som kulturtant. Kom igen när jag är åttio, då kanske jag känner mig mer bekväm med t-ordet. Eventuellt.

För t-ordet i sig har inte så mycket med ålder att göra. Se bara på Vivienne Westwood. Sjuttiofem år, men jag skulle aldrig drömma om att kalla henne för tant. Tant är mer ett mindset. Och not in my mind.

Det här är i alla fall min favorittant – Tant Strul.

P.S Lästips: Kajsa Grytts självbiografi Boken om mig själv.

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.