Kategorier
Evenemangskoll

Ett riktigt bra kulturellt minne

Linda
Vi hänger kvar på årets Bokmässa i Göteborg under den här veckan och utmaningen är därför att välja ett bra kulturellt minne från årets mässa, någon annan mässa eller annan kulturhändelse. Vad var det som gjorde just den upplevelsen så fantastisk?

För mig var årets höjdpunkter seminariet med Abdellah Taïa med efterföljande selfie (ordvalet groupie känns lite opassande) och bokcirkeln med Kim Thúy. Det fanns fler seminarier som var fina och många möten som verkligen gav energi. Det är så väldigt härligt att få träffa alla läsande människor, som jag visserligen träffar på sociala medier så gott som varje dag, men gärna har nära mig på riktigt. Utan alla möten vore mässan inte alls lika fantastisk, oavsett om det handlar om författare eller ”vanliga” boknördar.

Skriv om ditt minne i din blogg eller i en kommentar. Det ska bli roligt att få läsa om det bästa ni upplevt när det kommer till kultur. Låt oss frossa!

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.

2 svar på ”Ett riktigt bra kulturellt minne”

Stängt för kommentering.