Kategorier
Evenemangskoll Romankoll

Tävla om Ru och Vi – signerade av Kim Thúy!

anna-topHar du nu (efter våra hyllningar här på bloggen) blivit sugen på att läsa något av Kim Thúy? Hennes underbara romaner Ru och Vi har vi på Kulturkollo var sitt signerat exemplar av och kanske blir du en av de lyckliga som vinner? För att delta i tävlingen så ska du gå in och se till att du gillat Kulturkollos FB-sida, sedan skriver du en kommentar här i inlägget och berättar varför just du vill läsa. Sista dag för att vara med och tävla är lördagen den 1 oktober klockan 24.00. Vinnare meddelas här på bloggen på kvällen den 2 oktober. Väl Mött!

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

17 svar på ”Tävla om Ru och Vi – signerade av Kim Thúy!”

Jag vill vinna Ru, då jag redan läst Vi och fascinerades av hennes berättarteknik. Sedan önskar jag att jag hade kunnat delta på ert boksamtal med henne under bokmässan men då det inte gick kan ju en signerad bok vara ett bra substitut.

Jag vill gärna vinna, helt enkelt därför att jag ännu inte läst någon av hennes böcker och uppenbarligen har missat något!

Jag skulle också himla gärna vilja vinna. Har ännu inte läst något av henne men Vi har varit uppskriven på den där att-läsa-listan sen jag första gången hörde talas om boken. Sen skulle jag verkligen behöva bredda min läsning lite och vad passar då bättre än en bok som under en helg har fått så många fantastiska lovord.

Jag är en stor boknörd som älskar vackra böcker.
Kim Thu’ys böcker är vackra både till yta och innehåll.
Jag älskar båda hennes böcker för att hon varit så noggrann när hon skrivit och utformat böckerna och att denna helhet gett mig en läsupplevelse utöver det vanliga.
Jag beundrar Kim och det vore fantastiskt att vinns någon av hennes signerade exemplar.

Detta är en bok jag verkligen skulle vilja vinna och läsa.
Mest för att jag inte kommit nära av den om det inte vore för att ni bloggat här… 😉

Jag skulle gärna vilja vinna en bok av Kim Thúy. Framför allt därför att jag aldrig läst något av en vietnamesisk författare. Därför skulle jag om jag vinner kunna bredda min litterära bildning (vilket behövs!)

Då jag inte har Facebook kan jag inte gå in där och gilla men jag försöker ändå!

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna Vi då jag redan läst Ru, som för övrigt var helt fantastisk, och för att jag inte ens var i närheten att komma iväg till Bokmässan.

Åker till Bokmässan från Schweiz varje år men kunde tyvärr inte i år.Kims böcker står överst på min vill läsa /inköpslista i december när det äntligen bär av till goa hemstaden Göteborg!!

Så sjukt bra tävling! Hennes böcker är ett konstverk, både i utformning och i innehåll, och det hade varit underbart att få äga ett exemplar signerat (och därmed även hållet) av skaparen själv.

År 2016 är sorgens år för mig. Jag hoppas finna tröst i Ru eller Vi; kanske kan de hålla om mitt hjärta när jag försöker rida ut smärtan?

Stängt för kommentering.