Kategorier
Kulturkoll

Vinter med Kulturkollo #vinterdvala

Vem har inte drömt om att gå i ide några månader varje år? Tänk att bara ligga mätt, varm och nöjd i dvala och vänta in våren. Likt mumintrollen fylla sin mage med granbarr och sedan sova medan kristallkronan stilla klirrar i salongen i väntan på ljus och värme. Eller så får man helt enkelt göra som Mumintrollet i Trollvinter och bege sig ut i det kalla, vita för att se om där finns något att uppleva och upptäcka. Jag är absolut mer en ideliggare än en äventyrare.

Vilken sort är du?

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

4 svar på ”Vinter med Kulturkollo #vinterdvala”

Vilka små söta ekorrbebisar?!?
Jag är den där som skulle vilja gå i vila under vintern, fast kanske inte sova, utan mysa ner mig med goda böcker att läsa.
Sen kan det vara skönt att komma ut på en härlig vinterpromendad i snön, och få komma in och mysa ner sig igen med något varmt att dricka, te eller choklad.

Ett bo under en filt och en hög med böcker bredvid, det vore drömmen! Jag tror att det är små möss faktiskt som sover så gott. Härligt hopkurade!

Stängt för kommentering.