Vinter med kulturkollo #vinterkväll

helena-top

Hur överleva (och kanske inte bara det, hur leva) mörka, kalla vinterkvällar? Genom film kanske, tv-serier? Eller böcker, stickningar och katter. Filtar, tofflor och läsfåtölj känns som överlevnadskittet för stunden. Och varm choklad. Den här vintern har tvingat mig till konsumtion av stora mängder varm choklad, och vem är jag att klaga? Mitt bästa recept är att värma en mugg mjölk (eller havredryck) och sen lägga i en rejäl hög mörk choklad som får smälta i koppen och sen är den kvällen räddad. Länge leve varm choklad!

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →

2 tankar på “Vinter med kulturkollo #vinterkväll

Kommentarer är stängda.