Vinter med Kulturkollo #vinterläsning

Min vinterläsning visade sig bli den här lilla pärlan till bok. Trots att den är ganska kort och egentligen har ett lätt jultema så har den fått hänga med in en bra bit i januari. Det kan ha att göra med att den inte kom med posten förrän efter jul och att lästiden har varit minimal så länge sonen varit hemma från förskolan.

Nu är den faktiskt inte så himla julig egentligen så den passar utmärkt att läsa även i januari. Speciellt om man är lite trött. Då funkar ju noveller alldeles ypperligt. Fyra stycken halvkorta berättelser innehåller den här lilla samlingen. Trots att den är så kort så har jag faktiskt inte läst ut den än, men kanske just därför så passar den extra bra nu. Myspys men med en bitter och otäck bismak. Lite som januari självt.

Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

Visa alla inlägg av Viktoria →