Vinter med Kulturkollo #sol

helena-top

Idag lämnar jag en gråtung himmel, en episk oändlig lästorka och vanlig vardag och åker till sol, läsflow och ovanlig veckolång helgkänsla. Idag åker jag från Göteborg till Corralejo, Fuerteventura. Så dagens hashtag passar mig perfekt! Jag har inte höga (nåja!) förväntningar på vädret då jag är medveten om att det kan vara si så där nu i slutet av januari, men jag har desto högre förväntningar på hotellet då vi – eftersom jag åker med syster och mor – har valt ett adult only-hotell. Den känslan!

Nu fasiken ska jag få igång läsningen efter månader av lästorka. Jag har preppat mobilen med ljud- och e-böcker, läsplattan med e-böcker och resväskan med ett gäng vanliga hederliga pappersböcker. Inte ska jag kunna gnälla över utbudet i alla fall. Upp till kamp mot läskrampen!

 

Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

Visa alla inlägg av Fanny →