TV-serierna du inte visste att du saknade…

helena-top

… och vilket du möjligtvis och sannolikt inte heller gör. Allt har sin tid så att säga. Vissa TV-serier var redan då belagda med stor skämskudde. Men det här tittade vi (i alla fall några av oss) på under -90-talet:

Fresh prince of bel air

Baywatch

Huset fullt

Pang i plugget

Mcgyver

Jerry Springer

Ricky Lake

Tummen mitt i handen

Våra värsta år

Våra bästa år

Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

Visa alla inlägg av Fanny →

7 tankar på “TV-serierna du inte visste att du saknade…

    1. Nej, jag har lite svårt för nostalgi trots mitt inlägg här. Man får ju aldrig tillbaka den där första känslan som man suktar efter. Jag tittar gärna tillbaka, men tittar aldrig (sällan) igen eller läser om.

Kommentarer är stängda.