Kategorier
Kulturkoll

De vackra döda #dennadagenbok

Lotta
”Denna dagen, ett liv” är ett citat som många av oss känner igen – från farbror Melker, eller Astrid Lindgren, eller från 1700-tals författaren Thomas Thorild som myntade devisen. Under sommaren tar vi oss friheten att modifiera citatet en aning till ”Denna dag, en bok” hashtaggifierat till #dennadagenbok.

Under sommaren presenterar vi en bok om dagen – en bok vi känner lite extra för, en bok vi vill tipsa om, en bok vi läser just nu, eller en bok som vi vill läsa. Häng på du också! Dela med dig av dina lästips på din blogg, Facebook, Twitter eller Instagram. Glöm inte att tagga med #dennadagenbok

Jag är först ut och tänkte tipsa om vad jag läser just nu. Jag har inte hunnit så långt, men eftersom jag är ett stort fan av Belinda Bauers tidigare böcker (Förutom Det slutna ögat – blä!) så hoppas jag att den här kommer att vara på samma nivå som en av mina all-time favoriter Mörk jord. Nu läser jag alltså De vackra döda, och det får också bli dagens tips från mig.

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

2 svar på ”De vackra döda #dennadagenbok”

Stängt för kommentering.