Bokmässepeppen som uteblev

Lotta

Ja nu är den här! Bokmässeveckan! Vi laddar upp inför de introvertas årligen återkommande stora sociala urladdning. Nästa vecka går alla i idé med sina nysignerade böcker för att återladda batterierna. Introvert eller inte, så är det precis det som brukar behövas efter en helg på mässgolvet.

Jag hade tänkt skriva ett peppinlägg om de programpunkter jag sett mest fram emot i år. Men då jag är så naiv och godtrogen att jag faktiskt trodde att Bokmässan sparkat praktikanterna från att utveckla ”Min mässa”-funktionen i år och tagit in riktiga konsulter, att jag favoritmarkerade mina punkter förra veckan.

MEN TROR NI DOM FINNS KVAR IDAG????!!!!!

Nä. Såklart inte. Och jag borde förstås ha vetat bättre. Det brukar ju fungera lite si och så med den funktionen, för att uttrycka sig milt.

Men jag är inte den som upprör mig i onödan. Jag är luttrad. Jag tänker att det kanske blivit något fel. Jag testar igen, från mobilen istället för datorn, det är ju ändå mobilen jag kommer att ha med mig under mässan, och då kanske det finns en chans att eventen sparas kvar om jag i alla fall använder samma enhet, tänkte jag. Valde också att byta inloggningsmetod den här gången och köra med Facebook istället för e-postlogin. Bara för att.

Och se där, det gick ju supersmidigt att logga in! Och klick klick klick fint att stjärnmarkera. Och de ligger till och med kvar fast jag stänger ner webbläsaren och öppnar upp igen. (Trettio sekunder senare men det är i alla fall nåt!).

Men…. då skulle man ju bra gärna vilja se den där listan med bara sina stjärnmarkerade programpunkter. Det som heter ”Min mässa” på datorn. MEN VAR I H-VETE HITTAR MAN DEN I MOBILEN??? GAHHHH!!! Den finns ingenstans. Ingen länk dit i menyerna. Totalt värdelöst. Man ska ju inte behöva komma ihåg + knappa in url:en själv. (Men om man gör det så funkar det. Stjärnmarkeringarna syns. I alla fall i skrivande stund.)

Bokmässepeppen blev visst en bokmässerant. I år igen. Nu är jag i alla fall så less att jag inte ens orkar vara upprörd på Bokmässans traditionsenliga funktionskrångel. Jag kör analogt i år. Tar en flyer på morgonen med dagens seminarieprogram. Tar rygg på Anna om jag inte vet vad jag ska gå och lyssna på. Eller följer efter Jonas Hassen Khemiri på mässgolvet – han är så lång så honom tappar man inte bort så lätt. Eller så slår jag mig helt enkelt ner i någon fåtölj med ett glas vin. Det blir nog bra det med.

 

Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer och älskar episka läsäventyr såväl som feelgood, blodiga styckmord och krimgåtor.

Visa alla inlägg av Lotta →

2 tankar på “Bokmässepeppen som uteblev

Kommentarer är stängda.