Kategorier
Evenemangskoll

Veckans utmaning: Mässpepp!

Ja, utmaningen den här veckan känns ganska given. Ge oss dit bästa tips den här mässan! Det kan vara det seminarieprogram du ser absolut mest fram emot att höra eller kanske en monster som många brukar missa att besöka men som du alltid tittar förbi. Kulturkollo peppar inför lite av varje och vi har ganska många olika saker vi ser fram emot. En sak vi alla brukar se fram emot är dock alla möten. Att få träffas allihop i kollot t ex då vi är spridda över landet och sällan ses IRL. Själv får jag nöja mig med en onorm kompensationsbeställning på adlibris för att uppväga det uteblivna besöket, men jag vet att kona Kollegor planerar träffar med så väl varandra som andra bloggare och annat folk. Det ska bli oerhört roligt att läsa rapporter från Årets bok och den nya Crimetime-mässan. Det verkar dessutom vara extra många krockar i år så det hade varit svårt att hinna med allt man vill i alla fall.

Men nu vill vi som sagt var även veta vad ni ser fram emot den här mässan. Är det kanske någon speciell för fattare som kommer på besök? Är det den nya Crimetime-delen? Kanske det är att liksom jag sitta hemma i soffan och ta del av allt på lite avstånd och slippa trängseln? Som vanligt går det bra att svara på egen blogg men lämna gärna en liten kommentar här nedan ändå så att vi hittar till era inlägg. Vi vill ju inte riskera att missa något bra!

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

12 svar på ”Veckans utmaning: Mässpepp!”

Har svårt för att kommentera hos dig men kan ju skriva här. Pokemon go känns lika obligatoriskt för många som att planera vilken klänning man ska ha och vilket seminarie man ska välja i krockarna.

Vad roligt! Jag har lite olika strategier själv men ofta känner jag mig för att bara sitta längst bak och suga i mig ett seminarie. Rätt vilsamt det också mitt i hysterin. Golvet orkar man bara i mindre doser.

Stängt för kommentering.