Tack och hej – Anna

 

 

Gemenskap, glädje och en rejäl utmaning,

det har kollo betytt för mig. Allt har sin tid och nu är tiden för kulturkollo över. Livet med kollektivet har varit en upplevelse som jag aldrig trodde att jag skulle få vara med om, tänk att åtta unika människor med ett gemensamt intresse för kultur i allmänhet och litteratur i synnerhet kan få göra en sån här grej. Tillsammans och med respekt för våra olikheter så har helheten blivit mycket större än delarna och jag är evigt tacksam för att jag varit med och bidragit till en plats på nätet som bjudit på underhållning och klokskaper i en grym variation av inlägg. På den här plattformen har vi skapat ett innehåll som jag är mer än stolt över – från det smalaste smala till det bredaste breda. Utmaningarna med gemensamma teman har triggat min kreativitet och skapat lust och inspiration att våga mig lite utanför lådan. Det är bra för en fyrkantig typ som mig.

Det som varit extra roligt under åren är alla möten som jag varit med om, alla författare som jag fått förmånen att samtala med och alla intressanta diskussioner på Kulturkollo läser. Utan bloggläsare, förlagsfolk som generöst svarat på våra förfrågningar och författare som bidragit med tid och texter hade bloggen varit något helt annat, stort tack till alla er som bidragit till att göra bloggen och våra FB-sidor till levande mötesplatser! Bokmässan har varit årets höjdpunkt under många år och tillsammans har vi skapat minnen för livet, det är med sorg som jag måste övertyga mig själv att allt har sin tid.

Gemenskapen, vänskapen och omsorgen om varandra här i kollektivet har varit något alldeles extra. Inga ord kan göra det rättvisa.

Tack och hej från mej. /Anna

PS. Och dagarna går … är igång som vanligt. Välkomna dit!

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →