Kategorier
Evenemangskoll

Vågar vägra Eurovision

Alltså, livet är för kort för spektaklet Eurovision. Jag har inte hört Sveriges bidrag, tänker inte höra det eller något annat heller för den delen. Full repekt för alla de som vill engagera sig i tävlingen, jag själv kan bli likadan när det kommer till sportevenemang, men tänk så mycket annat trevligt man kan göra en lördagskväll.

Man kan typ läsa. Eller läsa, eller lyssna på en ljudbok, eller blogga om det man läst eller om man vill vara extravagant köpa några nya böcker på nätbokhandeln. I pyjamas. Så totalt oglamoröst det kan bli.

Godiset, chipsen, ostbågarna och bubblet, allt det kan jag ställa upp på. Köper med hull och hår faktiskt men själva musiktävlingen? Totalt renons. Så’n är jag. Hurudan är du?

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

7 svar på ”Vågar vägra Eurovision”

Men det var ju lite skönt att höra! Känner mig ofta som ett ufo för att jag är så ointresserad. Det fanns en tid, i min svunna ungdom, då mello (som väl inte kallades så på den tiden?) var det bästa jag visste – har t.o.m. själv skickat in ett bidrag en gång! Men, oj, den tiden är i sanning förbi!

Så länge som jag hade familj som gillade så satt jag väl pliktskyldigast med men nu när jag kan välja själv så blir det sällan.

Stängt för kommentering.