Kategorier
Evenemangskoll

4, 3, 2, 1 … BOKMÄSSA!

Ja, så är den då ÄNTLIGEN här. Årets stora högtid för alla bokälskare, BOKMÄSSAN! Vi är verkligen lyckligt lottade. Andra människor firar påsk, midsommar och jul men vi har dessutom en egen högtid däremellen, alldeles lagom en bit in på hösten. På torsdag smäller det och peppen är som vanligt stor. För första gången på väldigt, väldigt många år ska jag dock själv inte besöka mässan då min dotter varit sjuk en del och jag vill helt enkelt inte utsätta henne för mer smittorisk då hon ännu inte blivit vaccinerad mot allt. Mässan i all ära men de små får gå först.

Det hindrar mig dock inte från att sukta och längta varje gång det dyker upp en inbjudan i mailkorgen, folk peppar inför favoritseminarierna och planerar mässdress. Det kommer bli en riktigt bra mässa i år, det är jag söker på. Här på kollot peppar vi som bara den hela den här veckan och kommer att skriva inlägg både inför och under mässan trots allt. Jag för min del kommer att hänga vid datorn för att ta del av allt på distans i alla fall. Ni som ska dit får gärna hänga här och peppa med oss och ni som av någon anledning stannar hemma kan liksom jag kanske plocka russinen ur kakan och ta del av det hela lite vid sidan av. Oavsett så hoppas vi att ni hänger med den här veckan också då allt kommer att handla om BOKMÄSSAN!

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

4 svar på ”4, 3, 2, 1 … BOKMÄSSA!”

Stängt för kommentering.