Kategorier
Evenemangskoll Kulturkoll

Ännu mer inför Bokmässan

linje-kulturkollo

Under veckan som gått har vi börjat peppa rejält inför en av höstens höjdpunkter för alla oss bokälskare. Hurra, bara drygt tre dagar kvar till Bokmässan!

Kulturkollo har i veckan fyllts med inlägg om mässan och mer kommer, var så säkra.  Vi har också skrivit på våra egna bloggar. För att ni lätt ska hitta dit så samlar vi helt enkelt alla länkar på en och samma plats.

Kika in och läs!

Carolina skriver om hur det går till att klona sig själv när seminarierna krockar och räknar upp mässmåste 1 mässmåste 2 och mässmåste 3. Linda berättar om hur eleverna från ”hennes” gymnasieskola kommer att debattera yttrandefrihet i ett rollspel på mässan och på Annas blogg kan man läsa en text om Masha Gessen och Pussy Riot. Helena skriver om Tystnadens triumf som ger en bild av det nya Ungern och Anna skriver om isländsk konst och två mässaktuella isländska författare.

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.