Veckans utmaning – en drömmiddag

På söndag smäller det! Då delas prissummor och medaljer ut och då samlas alla dessa finklädda människor för att äta, konversera, mingla och göra allt det där som brukar göras på nobelfesten. De flesta av oss får dock nöja oss med att följa det hela via tv (eller strunta i det om vi känner för det). Men idag tänker jag att vi ska fantisera lite. Om du fick dinera med dina drömgäster bland nobelpristagare – vilka skulle det då vara, och vad skulle ni prata om?

Svara på din egen blogg, i kommentarerna, på Facebook eller Instagram. Glöm inte att tagga oss eller på något sätt tala om var vi kan hitta ditt svar.

5 comments
    1. Det låter verkligen som upplagt för livliga diskussioner och en middag utan tråkiga stunder. Jag skulle gärna vilja vara en fluga på väggen även om jag kanske inte så gärna skulle utsätta mig för middagen som sådan 😉

Comments are closed.