Dagens kulturkollotips: ett utflyktsmål i Halland

helena-top

I Slöinge, strax söder om Falkenberg, ligger SIA glassfabrik som har tillverkat glass sedan 1961. Ett stenkast från fabriken ligger en stooor glassbutik och glassbar. Detta får bli dagens #kulturkollotips. I butiken finner du glass i stora lass till riktigt bra priser. Du hittar antagligen hela SIA:s sortiment där, men det jag gör är att botanisera i andrasorteringsfrysarna och bära hem så mycket som frysen här hemma tål. Med två glasstokiga tonåringar här hemma så blir det många besök per säsong.

Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

Visa alla inlägg av Fanny →

En tanke på “Dagens kulturkollotips: ett utflyktsmål i Halland

Kommentarer är stängda.