Dagens kulturkollotips: LasseMaja-utställning i Lund

linje-ulrica

Här kommer ett lokalt tips, men kanske är det någon som har vägarna förbi Skåne och Lund i sommar och är på jakt efter en barnvänlig aktivitet. Fram till den 14 juli kan man besöka utställning LasseMaja och Cirkusmysteriet. Här kan man leka i Cirkus Splendidos cirkusvagnar, krypa in i Lasses och Majas eget lilla deckarlya eller gå tipspromenad för att hitta ledtrådar för att lösa ”Kakmysteriet”. Ingen jätteutställning, men fullt tillräckligt för att roa yngre barn en bra stund.

Bibliotekets barnavdelning är i övrig också väldigt trevlig. och vägg i vägg ligger Marthas café där man kan äta enklare lunchrätter och fika (kanelbullarna rekommenderas!)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.