Kategorier
Kulturkoll

Dagens kulturkollotips: världens enklaste sås till grillat

helena-top

Mitt sista tips för sommaren är lika enkelt som gott: en superduperenkel sås som passar fantastiskt till grillat (och ja, vi får grilla i ugnen). I skrivande stund inser jag att nästintill alla mina sommartips har handlat om saker man äter (glass, halloumi och sås) och saker vi kan se på (La forêt och Dark), vilket summerar i stort sett min semester.

Tillbaka till grillsåsen: Blanda creme fraise, hjortronsylt med lite salt och peppar och bums så har du en grillsås som smakar mums!

Av Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.