Kategorier
Kulturkoll

The Soundtrack of My Blog – Lotta på Kulturkollo och Hyllan

Lotta

Jag och Hyllan har hängt ihop rätt länge. Inne på elfte året nu. Det här är min sång till min blogg. Jag kommer aldrig att överge dig.

Mitt bloggande på Hyllan har ingen röd tråd. Det finns heller inget schema, inga inlägg som måste skrivas eller utmaningar som ska genomföras. Det är bara de böcker jag läser, och inte så mycket mer. För mig är kravlösheten viktig. Det ska vara kul helt enkelt. Jag skriver för att jag vill, inte för att jag måste. Så den här partylåten om att bara ha kul passar mitt bloggande bra. Och även om jag läser alla möjliga genrer så är det ändå chicklit och feelgood som ligger mig varmast om hjärtat.

På Kulturkollo finns det däremot ett schema. Och ett visst ämne. Här finns det regler och planering och måsten. Vissa av oss planerar sina inlägg långt i förväg, men jag sätter mig oftast kvällen innan eller samma dag. Jag jobbar bäst under tidspress och tajta deadlines, annars blir det ingenting gjort. Även om det blir klart i sista stund så blir det klart. Det är väl kanske mitt sätt att försöka hålla även det här bloggandet kravlöst och med låga förväntningar. Det blir som det blir helt enkelt. Jag vill inte tänka och planera allt för mycket.

Don’t you worry ’bout a thing 
Don’t you worry ’bout a thing, mama 
Cause I’ll be standing on the side 
When you check it out 

Så kära Kulturkollo-kollegor som ibland oroar sig för att mina inläggsdagar ser tomma ut, jag finns där på sidan när det är dags, jag lovar!

Tack vare Hyllan och Kulturkollo har jag också träffat världens bästa människor i och runtomkring bloggosfären. Den här låten, och dansen, är är till er.

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

Ett svar på ”The Soundtrack of My Blog – Lotta på Kulturkollo och Hyllan”

Stängt för kommentering.