Veckoutmaning: Vad surrar, brusar och bökar i ditt huvud?

helena-top

Veckans utmaning kan vara hur svår som helst eller lätt som en plätt. Om man inte hinner sätta på sig filtret så surrar det en massa oskrivna saker i ens huvud, men så fort man tänker för mycket så blir det [kanske] tomt.

Nya releaser? Gamla klassiker? En skitkass TV-serie, kroppspositiva instragramkonton, politik. Visst görs det för lite film nu för tiden? Varför ringer folk när de kan sms:a? Tror vi att alla dör i slutet av Game of Thrones? Varför läser jag så lite lyrik? Jag skulle vilja prata om knasiga titlar, bortglömda album och en superintressant podd.

Kort och gott: vad surrar, brusar och bökar i ditt huvud just nu? Vad vill du prata om?

Foto: ”Thinking” av lovatscout

 

Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

Visa alla inlägg av Fanny →

10 tankar på “Veckoutmaning: Vad surrar, brusar och bökar i ditt huvud?

    1. Härligt bubbel i din hjärna (minus stressen då). Ta på dig ett munskydd och gå ut och läs i påsk 😀

    1. Härligt! Snart kommer den stora loppis-perioden. Jag tänker alltid att jag ska gå, men gör det aldrig.

    1. Oh no, ett missat reafynd! Och jag konstaterar att jag måste läsa Allt jag fått lära mig. 🙂

Kommentarer är stängda.