Kategorier
Kulturkoll

Det som väcker hatkärlek

Linda
Låtar du egentligen inte gillar, men som ändå fastnar i din hjärna. Konst du inte förstår, men ändå fascineras av. Böcker som du avskyr under läsningen, men som ändå stannar kvar i ditt minne. Författare som skriver fantastiskt, men som är osympatiska och därför står i vägen för sina verk. Tv-serien som har spårat ur för länge sedan, men som du ändå inte kan sluta titta på. Den där filmen du älskade som tonåring, men som egentligen är rätt sunkig nu.

Veckans utmaning handlar om det du älskar att hata eller hatar att du älskar! Skriv om något kulturrelaterat eller något helt annat. Lämna gärna en länk och/eller kommentar här, så att vi kan hitta ditt inlägg och få ta del av dina starka känslor.

 

Photo by Lacie Slezak on Unsplash

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.

9 svar på ”Det som väcker hatkärlek”

I gårdagens första semi-final var det helt klart en rad bidrag som väckte blandade känslor!

Listan är lång… Det är märkligt det där, som ”guilty pleasure´s”, dåliga låtar man egentligen gillar. Emil Jensen snackade om det där någon gång, han tyckte det var ett löjligt koncept, gillar man det så gillar man det och det ska man inte skämmas för. Och det ligger det ju något i.

Så är det väl egentligen. Skäms egentligen inte, men är definitivt kluven till vissa kulturella saker som jag ändå fastnar för på något sätt.

Stängt för kommentering.