Det som väcker hatkärlek

Linda
Låtar du egentligen inte gillar, men som ändå fastnar i din hjärna. Konst du inte förstår, men ändå fascineras av. Böcker som du avskyr under läsningen, men som ändå stannar kvar i ditt minne. Författare som skriver fantastiskt, men som är osympatiska och därför står i vägen för sina verk. Tv-serien som har spårat ur för länge sedan, men som du ändå inte kan sluta titta på. Den där filmen du älskade som tonåring, men som egentligen är rätt sunkig nu.

Veckans utmaning handlar om det du älskar att hata eller hatar att du älskar! Skriv om något kulturrelaterat eller något helt annat. Lämna gärna en länk och/eller kommentar här, så att vi kan hitta ditt inlägg och få ta del av dina starka känslor.

 

Photo by Lacie Slezak on Unsplash

7 comments Add yours

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.