Kategorier
Kulturkoll

Veckans utmaning – vad ser du fram emot?

helena-top
Den här veckan ägnar vi oss åt nystart här på Kulturkollo och vi gör det förstås eftersom hösten är i antågande och att det för många av oss markerar en tid för just nya tag och nya vanor. Hösten i sig kan man ju tycka lite vad man vill om, vissa (som jag) gillar och andra ogillar å det grövsta. Men jag hoppas ändå att de flesta av oss har något litet att se fram emot i det som komma skall och det tänker jag att vi ska ägna oss åt i veckans utmaning.

Jag tycker om hösten av många anledningar och många av dem har med naturen och dess förändringar att göra, sen gillar jag också att tända ljus, krypa ner under en filt och hänge mig åt mys. Jag har också några fina kulturella aktiviteter inplanerade som jag ser fram emot. Men jag är inte nöjd där förstås, jag vill gärna veta vad du ser fram emot särskilt mycket i höst.

Skriv ditt svar på din egen blogg eller i dina sociala medier, lämna en kommentar i detta inlägg så att vi hittar ditt svar. Tagga oss gärna om du använder instagram eller Facebook så att vi hittar ditt svar också där.

Bild från Pixabay.

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

7 svar på ”Veckans utmaning – vad ser du fram emot?”

Tack för ditt inspirerande inlägg! Det känns fint att det finns så mycket att se fram emot!

Stängt för kommentering.