Kategorier
Evenemangskoll Romankoll

Kulturkollo läser Män i min situation

Efter att ha träffat Per Petterson under bokmässan och läst hans senaste roman Män i min situation så blev vi supersugna på att samtala med andra om den. Nästa bokcirkel i vår FB-grupp blir således den. Vi hoppas att många vill vara med och prata om alla de spännande teman som den rymmer. Läs boken, klicka dig in på vår FB-grupp och var med och prata! Vi börjar snacka måndag den 4 november, väl mött!

Vi har dessutom två exemplar av boken att tävla ut. För att tävla så behöver du vara beredd på att vara med och samtala om boken i gruppen. Vill du vinna ett exemplar  (kan vara signerat om man har tur) så skriv en kommentar här i inlägget innan söndag den 6 oktober kl 12.00.

Vi meddelar vinnarna på söndagskvällen.

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

9 svar på ”Kulturkollo läser Män i min situation”

Bra val, tror jag. Jag tyckte mycket om “Ut och stjäla hästar”. Jag ser fram mot läsningen vare sig jag vinner en bok eller inte, men blotta möjligheten är kittlande. Här förväntar jag mig en bok i stark kontrast mot Mrs Dalloway.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.