Kategorier
Romankoll

Läs Ida Jessens duo med oss!

helena-top

Just nu bokcirklar vi Augustin Erbas Snöstorm i Kulturkollo läser och vi är absolut inte färdiga med den. Det finns massor av relationer, språkligheter och infallsvinklar att samtala kring ännu och kanske känns det lite för tidigt att redan nu berätta vilken nästa bok för gruppen är, men eftersom nästa läsning är ett lite större projekt än vi brukar ha så vill jag ge er lite mer tid till läsningen.

Den 24 februari inleds nästa samtal i gruppen och vi kommer då utforska Ida Jessens lågmälda historiska romanduo En ny tid och Doktor Bagges anagram. Kanske har du redan läst den ena eller andra av böckerna? Det är inget tvång att läsa båda böckerna, men diskussionerna kommer röra sig kring hur böckerna fördjupar varandra och allra mest får man därför ut av samtalet om man läst dem båda. Böckerna är inga sidmässiga jättar, tillsammans är de lika långa som en vanlig roman (runt 350 sidor om jag skulle gissa), så med en dryg månads lästid ska det nog gå vägen för oss. God läsning alla bokcirklare!

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

2 svar på ”Läs Ida Jessens duo med oss!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.