Skulptur i natur – perfekt!

Talking Point av Per Svensson

I år stannar säkert de allra flesta av oss hemomkring – hemester lär bli ett av årets nyord. Jag själv har mitt bo på västkusten och tänker därför helt själviskt tipsa om en extraordinärt fin konstupplevelse som man kan njuta helt utomhus. Välkomna till Skulptur i Pilane, Tjörn! Här kommer ett utval bilder från årets utställning men de gör förstås inte upplevelsen rättvisa. Skulpturerna i samspel med varandra och den vackra naturen, ljusets skiftningar och känslan i järnåldersgravfältet gör sig icke i bild och skrift. Blir man sugen på fler utomhusupplevelser så fyller jag på med Udden skulpturpark i Hunnebostrand och eftersom jag redan besökt de båda så går min nästa tur till Borås – där de har staden som galleri!  

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →

En tanke på “Skulptur i natur – perfekt!

Kommentarer är stängda.