Kulturkollo tipsar: En hemsk liten bok

helena-top

Tänk att fyrtio små till synes harmlösa berättelser kan hemsöka en så. Jag lyssnade på Per Faxnelds Offerträdet i början av semestern och det har sen dess inte gått en dag utan att jag tänkt på den eller tyckt mig se vitterfolk eller offrade katter eller allmänt skrömt från den här boken. Riktigt, riktigt otäck är den och jag älskar det så mycket. Läs den och vinka hej då till nattsömnen du också.

2 comments Add yours
    1. Det tror jag att den skulle funka ypperligt till. De behöver ju inte heller läsa allt, du kan välja ut några synnerligen obehagliga berättelser att skrämma upp dem med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.