Sommarlov med Kulturkollo #läserjustnu

helena-top
Just nu läser jag E. Lockharts Den okända historien om Frankie Landau-Banks och lyssnar på S. K. Tremaynes Istvillingarna. Jag gillar särskilt Lockharts ironiska och humoristiska ton, medan Tremayne är en helt ny bekantskap. Om böckerna är bra eller inte återstår att se. Vad läser ni?PhotoGrid_1436080214840

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 6 juli, 2015

Kategori: Kulturkoll

Visningar: 1793

Taggar: , ,

4 Responses to Sommarlov med Kulturkollo #läserjustnu

 1. Ethel skriver:

  Har precis läst Paula Hawkins Kvinnan på tåget. Gillade den som en bra, lite annorlunda, thrillerläsning. Och nu har jag börjat på Jhumpa Lahiris bok Sankmark. En helt annorlunda bok jämfört med Hawkins. Jag tycker om blandningen, att varva böcker i helt skilda genrer.

  • Fanny skriver:

   Jag varvar gärna också. Kvinnan på tåget är jag sugen på, men den fanns bara som ljudbok på Storytel och jag tror jag hellre läser den. Sankmark ligger också i min eviga att-läsa-hög. Gillar Lahiri skarpt!

 2. Tantaugusta skriver:

  Åren i Paris. Bra bok som får mig att tänka att jag nog borde ta mig an Hemingway vid tillfälle.

  • Linda skriver:

   Läste den förra sommaren och planerade sedan att läsa Hemingway. Kanske blir det av i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *