Kategorier
Romankoll Ungdomsbokskoll

Sommarlov med Kulturkollo #läsplatta

carolina-top

Alldeles i skrivande stund sitter jag fortfarande på jobbet, och semestern hägrar runt knuten. Regnet regnar sitt värsta och viskar om en innesittarsemester. Lite trist är det kanske, men se vad jag håller i handen? Mot den där trista genom-fönstret-på-jobbet-utsikten? Min fina Kindle! Och regnet? Det kan ta och slänga sig i väggen, för när jag och min Kindle åker på semester så kommer vi ha det så trevligt så.

Liten och tunn är den, men bara kolla vad den har i sin mage just nu som jag tänker mig att läsa under semestern (och jo, jag har en trave pappersböcker också helt förutom det här):

Allegiant av Veronica Roth

Evighetens rand av Ken Follett

Is av Ulla-Lena Lundberg

Livet efter dig av Jojo Moyes

Rekviem av Lauren Oliver

Spring så fort du kan + Som om jag vore fantastiskav Sofia Nordin

Hogfather + Men at Arms + Soul Music av Terry Pratchett

An Echo in the Bone av Diana Gabaldon

At Last Comes Love av Mary Balogh

Notorious Pleasures av Elizabeth Hoyt

Sicken fin blandning, va? Regna på du, regn! (fast Kindlen och jag trivs bäst i skuggan en solig dag trots allt…)

läsplatta2

 

#sommarlovmedkulturkollo

Av Carolina

Läser allt. Läser jämt. Läser börja läsa-böcker blandat med tunga klassiker, frossar i fantasy, romance och historiska romaner. Läser nytt inom barn- och ungdomslitteraturen och gamla deckare. Blandar allt och kan inte leva utan. En dag utan någon läsning är en misslyckad dag.

6 svar på ”Sommarlov med Kulturkollo #läsplatta”

Väldigt bra ! Eller när man har väldigt tjocka böcker. Eller vill ha flera att välja emellan i vanliga väskan.

Min Kindle är inte vattentät vilket jag kan sakna ibland. Funderar på att köpa ett vattentätt skal till den dock.

Stängt för kommentering.