Kategorier
Romankoll

Sommarlov med Kulturkollo #Nyutgivet!

helena-top

Inte alldeles nyutgivet kanske, men relativt nytt hos mig. Så nytt som det kan bli just nu. Färskt och nytt är annars ingen sommarläsningsfavorit för mig, det blir en del klassiker då, och annat som legat i läshögen och väntat på tid och lust. Koll på förlagskataloger hör närmast hösten till.

 

#sommarlovmedkulturkollo

 

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

4 svar på ”Sommarlov med Kulturkollo #Nyutgivet!”

Cattons roman har jag tänkt många gånger att jag ska läsa men den är så oändligt tjock. Jag läser gärna tegelstenar på sommaren men över 1000 sidor, där får min gräns. Behövs alla dessa sidor? Vad tycker du?

Jag bråkar en hel del med den faktiskt, läser och fascineras, tröttnar på det långsamma och lägger bort den, testar lite igen, fascineras osv. Vi får väl se om jag någonsin kommer igenom den…

Stängt för kommentering.