Tisdagsutmaning: Vilket mässmåste får inte missas?

Lotta

Jag är en rookie när det kommer till Bokmässan. Förra året var min första gång, och det var såklart en häftig upplevelse som gav mersmak. I år är jag på plats igen.

Jag har lusläst seminarie- och monterprogram för att inte missa några godbitar, och jag har prickat in dem i min mässplanerare. Två av mina favoriter finns på plats i Göteborg: Arnaldur Indridason och Mhairi McFarlane, och deras respektive seminarier är solklara måsten.

Ett annat måste är Fredrik Reinfeldt som jag har en slags märklig och oförklarlig fangirlcrush på. Jag ska se till att få hans självbiografi signerad och lyssna på något eller några av hans seminarier. Jag vill ta tillfället i akt att informera SÄPO att OM ni tycker ni ser mig alldeles för ofta i Reinis närhet så är jag totalt ofarlig.

Arnaldur, Mhairi och Fredrik. Det är en udda kombo men mina tre solklara måsten på Bokmässan.

Veckans tisdagsutmaning lyder: Vilka är dina mässmåsten? Svara i en kommentar eller i din blogg. Glöm inte att lämna en länk så att vi kan hitta ditt inlägg.

 

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Föregående inlägg:
Nästa inlägg:

Skrivet av:

Publicerat: 22 september, 2015

Kategori: Aktuellt, Evenemangskoll

Visningar: 2037

Taggar: , ,

9 Responses to Tisdagsutmaning: Vilket mässmåste får inte missas?

 1. Ann-Charlotte skriver:

  Så många bra programpunkter och så liten möjlighet att dela på sig … Nöjer mig med två mässdagar i år och förutom några hållpunkter hoppas jag träffa många skrivarvänner och förlagskollegor. Här kommer mina ”måsten”: http://www.ekensten.se/2015/09/veckan-med-stort-b.html

 2. Instämmer, man vill alltid vara på flera platser samtidigt på mässan. Det hör till.
  http://syrlig.se/tisdagsutmaning-massmaste/

 3. Helt ärligt, har inte riktigt spikat min ”program” än, snacka om beslutsångest. Så mycket att gå på, se och lyssna, ja förutom att bara vara, titta på folk och njuta av atmosfären. Men tror jag har bestämt mig, lite alla fall och i år går årets mässa i fantasyns och seriernas tema, mycket Laini Taylor kommer det att bli, men även hänga en hel del runt seriescen.
  Men framför allt hoppas jag på att få träffa och mingla med lite sköna bloggare, är ju första gången jag faktiskt har tänkt att vara på mässan i någon sorts form av jag–har-ju-faktiskt-en-liiiiiten-blogg, typ 😀

  http://theroadsofar.com/2015/09/22/vilket-massmaste-far-inte-missas/

 4. Lotta skriver:

  Bloggmingel blir kul! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *