Kategorier
Evenemangskoll

Feelgood på Bokmässan

Lotta

Det finns något för alla på Bokmässan. För oss som gillar feelgood och chick-lit finns det flera intressanta seminarier och programpunkter att hålla ögonen på.

Mhairi McFarlane medverkar i ett seminarium: ”Chick lit 2.0 – Dags för feministerna?” söndag 27 sep kl. 11:00 – 11:20. Dessutom kommer hon att dyka upp i montern hos HarperCollins så missa inte att kika förbi där.

Emma Hamberg berättar om sin senaste bok på ett seminarium: ”Vårjakt i Rosengädda” fredag 25 sep kl 17.00 – 17.20. Hon finns också på plats i Piratförlagets monter vid ett antal tillfällen för att prata om sina böcker och signera.

Katarina Bivald som är aktuell med ny roman dyker upp i flera olika sammanhang, både seminarier och monterprogram. Seminariet ”Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt på söndag 27 sep kl. 10:30 – 10:50 ingår i entrébiljetten – liksom alla andra söndagsseminarier.

Anna Fredriksson finns också på plats, både i monter och seminarium på fredag och lördag, och pratar om sin nya roman Tisdagsklubben.

Caroline Säfstrand kan du lyssna till på lördag 26 sep kl.11.20 – 11.40 i Massolits monter, där hon pratar om sin nya bok Tiden läker inga sår.

Catharina Ingelman-Sundberg medverkar i flera olika programpunkter. I seminariet ”Vår längtan efter feelgood” söndag 27 sep kl. 13:00 – 13:45 samtalar hon med Mikael Bergstrand och Anna Jansson om vårt behov av eskapism och skratt och ifall den allt blodigare kriminalgenren fått oss att längta efter feelgood.

Katerina Janouch har du möjlighet att se alla dagar under mässan. Hon finns både i Piratförlagets monter och pratar om Barfotaflickan, senaste boken om barnmorskan Cecilia Lund, och i Bokfabrikens monter där hon signerar Babyrace. Och dessutom ett seminarium med namnet ”Barfotaflickan” på söndag 27 sep kl. 13:00 – 13:20.

Har jag missat någon? Tipsa gärna!

 

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

4 svar på ”Feelgood på Bokmässan”

Stängt för kommentering.