Kategorier
Evenemangskoll

Häng på Kulturkollos Bokmässebingo

Linda
Seminarier i all ära, men att kändisspana tycker jag är en av de roligaste sakerna på Bokmässan. Vissa är så superduperkända så att det inte går att missa dem, medan andra är mer “undraomdetärenföräldertillenavminaeleverbästattjagsägerhejförsäkerhetsskullkända” men oavsett är det trevligt att spana lite. Vissa hör liksom bokmässan till, som Björn Hellberg och Jan Guillou, medan andra hänger där ett år eller två för att sedan försvinna.

Jag har valt ut ett gäng kända bokmässedeltagare och utmanar er att försöka få Bingo. Första raden ger ett hemligt bokpris och skulle du få två rader väntar också ett. För den som först fyller hela brickan blir det självklart också en belöning. Två kryss kan du få genom att bevista vårt fantasymingel.

Bildbevis behöver vi och de kan du lämna i ett blogginlägg med länk hit, på vår Facebooksida, på instagram under taggen #kulturkollobingo, eller i en kommentar till det här inlägget.

Så här ser Bingobrickan ut. Skriv ut och stoppa i fickan!

Skärmklipp-2015-09-20-14

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.

4 svar på ”Häng på Kulturkollos Bokmässebingo”

Sökte kulturbloggar och hittade hit *kul* Nu ska jag följa er för att se och läsa det ni skriver. Ser ni har skrivit om Odins barn … en bok som jag önskar mig men har så många olästa böcker och önskelistan är lång. Känns detta igen 🙂 /kram

Kul att du hittade hit. Välkommen! Japp – “så många böcker, så lite tid” – är ständigt närvarande. 🙂

Stängt för kommentering.