En rymdutmaning

helena-top
Veckans tema, Rymden, har både lockat och skrämt i alla tider. Vi skriver i ämnet hela veckan men jag vill gärna veta mer om era rymderfarenheter. Hur ser ditt förhållande till rymden ut och vilket är ditt bästa rymdäventyr? Har du kanske en favoritfilm eller en bok som fått dig att betrakta stjärnorna på ett nytt sätt. Kanske är det en tavla eller ett stycke musik. Kanske bryr du dig inte det minsta lilla om det som finns eller inte finns där ute. Berätta!

Svara i kommentarerna, på egen blogg eller någon helt annanstans, men glöm inte att lämna en länk eller tagga Kulturkollo på sociala medier så vi hittar ditt svar.

Bild från Pixbay [CC0]

Föregående inlägg:
Nästa inlägg:

Skrivet av:

Publicerat: 10 oktober, 2017

Kategori: Kulturkoll

Visningar: 1214

Taggar: ,

15 Responses to En rymdutmaning

 1. Ela skriver:

  Game on på den! Mitt bästa rymdäventyr är givetvis en tv-serie.

  http://beroendeavbocker.blogspot.se/2017/10/kulturkollos-veckoutmaning-en.html

 2. läste en grundkurs i astronomi på Chalmers, bredvid mig satt en av Sveriges blivande kvinnliga astronauter… nu vill barnbarnet lära sig mer om planeter 🙂

 3. Robert W skriver:

  Rymden är spännande. Min favorit är en trilogi jag läste för ett antal decennier sedan.

  https://skrivrobert.blogspot.se/2017/10/veckoutmaning-rymden.html

 4. Annette skriver:

  En oförglömlig teveserie och en ångestframkallande film i mitt inlägg på temat rymden:
  https://justnujusthar.com/2017/10/10/en-rymdutmaning-hos-kulturkollo/

 5. Camilla skriver:

  Rymden är fascinerande här kommer ett utförligare inlägg från min blogg ang min syn på rymden

  https://mittbokintresse.blogspot.se/2017/10/kulturkollo-veckoutmaningen-rymden.html

 6. Helena skriver:

  Nu har jag läst runt och kommenterat på alla inlägg (såhär långt) och jag kan varmt rekommendera en runda bland de kommenterande bloggarna. Jag lovar att alla som är det minsta rymdintresserade hittar massor av tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *