En rymdutmaning

helena-top
Veckans tema, Rymden, har både lockat och skrämt i alla tider. Vi skriver i ämnet hela veckan men jag vill gärna veta mer om era rymderfarenheter. Hur ser ditt förhållande till rymden ut och vilket är ditt bästa rymdäventyr? Har du kanske en favoritfilm eller en bok som fått dig att betrakta stjärnorna på ett nytt sätt. Kanske är det en tavla eller ett stycke musik. Kanske bryr du dig inte det minsta lilla om det som finns eller inte finns där ute. Berätta!

Svara i kommentarerna, på egen blogg eller någon helt annanstans, men glöm inte att lämna en länk eller tagga Kulturkollo på sociala medier så vi hittar ditt svar.

Bild från Pixbay [CC0]

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →

15 tankar på “En rymdutmaning

  1. Nu har jag läst runt och kommenterat på alla inlägg (såhär långt) och jag kan varmt rekommendera en runda bland de kommenterande bloggarna. Jag lovar att alla som är det minsta rymdintresserade hittar massor av tips!

Kommentarer är stängda.