Kategorier
Kulturkoll Romankoll

Utlottning av Allt går sönder och Inte längre hemma

anna-top

Nu har du chans att vinna ett fint bokpaket med Allt går sönder och Inte längre hemma av den nigerianske författaren Chinua Achebe. Han är en av de allra mest lästa afrikanska författarna genom tiderna och hans böcker är verkliga klassiker. De skildrar på ett insiktsfullt sätt hur livet förändras för människorna i Nigeria när kolonisatörerna intar deras land. Vill du läsa mer om böckerna så har Lyran skrivit en fin recension och jag själv har också bloggat. Häng på och vinn två mycket välskrivna romaner!

Gör så här: skriv samman en egen lista med tips på läsning från Afrika och länka din blogg i kommentarsfältet (3 lotter) eller sprid ordet om Kulturkollo i sociala medier (FB: 1 lott, Twitter: 1 lott). Om du gör alla delarna så kan du totalt få 5 lotter. Glöm inte att länka samt lämna en mejladress i kommentarsfältet nedan.

Du har fram till fredagen 22/8 kl 16.00 på dig att delta.

Tack till Tranans förlag som skänkte böckerna.

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

25 svar på ”Utlottning av Allt går sönder och Inte längre hemma”

Jaha, ingen blogg har man, inget Facebook och inget Twitter. Inte lätt att vinna något här inte…

Du får vara med ändå 🙂 Du kan tipsa här i kommentarerna, det går fint.

Ingen panik egentligen för min del, jag har den ena boken och kanske inte skulle ha deltagit ändå, anonym av mig som jag är. Jag ville mest fästa er uppmärksamhet på att era läsare kanske känner sig lite mer inkluderade om ni inte förutsätter att de bloggar eller hänger på sociala medier. 🙂

Hej Johannes. Tack för din synpunkt. Vi få ta med oss den, här ska ju vara en plats för alla att känna sig välkomna. Hoppas du ändå har lust att komma på fler kollobesök!

Stängt för kommentering.