Kategorier
Kulturkoll

Hemma hos mig

helena-top

Välkomna hem till mig! Mitt hem domineras av bokhyllor och förutom de ni ser på bilderna finns också en hel uppsättning på bottenvåningen, överfulla med faktaböcker och gammalt forskningsmaterial. Och så förstås hyllan med alla mina olästa böcker som står där nere och utgör såväl lockelse som stressmoment…

På shelfiesarna ovan syns min färgsorterade sovrumsstringhylla i morgonsol (och ja, den flyttade in efter att jag varit hemma hos Lyran och sett hennes fina pockethylla!), de snart överfulla bokhyllorna i vardagsrummet tillsammans med alla läsfåtöljer och gammelmormors gungstol. Och så den stolta Joss Whedon-samlingen förstås, och Doctor Who-samlingen, för mig faktiskt nästan lika viktiga som böckerna, vilket jag hoppas kommer märkas här på Kulturkollo när jag i framtiden skriver om också annat än böcker.

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

12 svar på ”Hemma hos mig”

Vad fina hyllor du har! Skäms mer och mer för mitt hyllkaos. Måste ta itu med det och sätta upp fler hyllor….

Fler hyllor är alltid bra Lotta! Jag tror tyvärr att jag nått mitt maxantal nu, måste nog flytta…

Och den kan robotprata också, ”exterminate” naturligtvis 🙂 I rättvisans namn tvingas jag erkänna att den inte tillhör mig, min man fick den i födelsedagspresent av mig för några år sen.

Jo då (vi talar om mannen som följde med mig till London för att se David Tennant spela Shakespeare), för att inte tala om barnen 😉

Han är nog min favoritdoktor (men jag tycker väldigt mycket om Eccleston också!) och det var spännande att se honom spela Shakespeare. Jag har hans ”Hamlet” på dvd och planerar att se den snart.

De är fina, skulle vilja ha en i köket också, till kokböcker och annat jox…

Det är inte alls omöjligt, har du sett min gamla Who-helg på fiktiviteter.se?

Stängt för kommentering.