Kategorier
Grafik- och seriekoll

Från satir till superhjälte – ett serietema

helena-top

Ny vecka, nytt tema på Kulturkollo. Den här gången lämnar vi lugn och mys bakom oss och slänger oss över något lite mer actionbetonat, vi ska skriva om serier. Tecknade serier, tecknade serier i tv- och filmformat, grafiska romaner och samhällssatir. Vi bjuder på dagsaktuellt och gamla minnen. Och så blir det intervjuer med och serietips från riktiga kännare.

Välkomna att följa med oss under temaveckan, var med och diskutera och kommentera här på bloggen, i din egen blogg eller på Facebook och Twitter, tagga med #kulturkollo.

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

Stängt för kommentering.