Slut på te och brasa

Kära, älskade höstmys! Egentligen har ju säsongen för te och brasa bara börjat, men här på Kulturkollo slutar vår temavecka om mysläsning under filten idag. Vi hoppas att ni har fått lite inspiration och tips på hur man bäst genomlever hösten. Lite mysfeeling helt enkelt.

I veckan har Lotta bloggat om trivseldeckare och Helena har skrivit om sin höstfavorit Maria Lang och om Jane Austen-inspirerad mysläsning. Anna skrev om hur myset ligger i igenkänningen och Carolina bloggade om vad som egentligen händer under filten på fredagskvällarna och berättade om sina förberedelser inför myssäsongen. Lotta gav också tips på rätta dryck+bok-kombinationerna och om oumbärliga lästillbehör. Fanny, som inte är lika mycket för höstmys som oss andra, skrev om att svulla tv-serier och att dö en smula.

Anna bjöd på en utmaning om att visa upp sin mysigaste läsplats. Några som hakade på var:

Hanna (Den läsande kaninen)

Mrs E

Vajb

och så några Kulturkollare:

Carolina

Lotta 

Linda

Vi har också recenserat två böcker på Kulturkollo som passar bra in på mystemat. Linda skrev om Etthundra mil av Jojo Moyes och Lotta om Stå inte för nära kanten av Annika Mayer. Vi har också recenserat en del på våra egna bloggar, en sammanställning över alla veckans recensioner hittar du här.

Och med det avslutar vi veckans tema Te och brasa. I morgon är det dags för något nytt. Vilket tema det blir får du veta i morgon – men jag lovar att det blir ett riktigt WOW-tema!

Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer och älskar episka läsäventyr såväl som feelgood, blodiga styckmord och krimgåtor.

Visa alla inlägg av Lotta →