Kategorier
Ungdomsbokskoll

14. Adventsutlottning – Världens ände

Är du lite sugen på en klapp att lägga i säcken eller kanske att ge till dig själv? Häng med på Kulturkollos adventsutlottningar!

Tredje advent firar vi med den prisbelönta ungdomsromanen Världens ände av Ali Lewis.

Gripande och engagerande om en ung killes kamp för att anpassa sig till ett nytt skede i livet och om att försöka förstå det komplicerade och inte alltid helt logiska beteendet hos vuxna människor.” så skriver förlaget om den här boken som utspelar sig i Australien och passar för ungdomar 12 – 15 år.

För att vinna så kommenterar du här i inlägget. Sprider du utlottningen på FB, Twitter eller på egen blogg så får du extra vinstchanser. Fredag den 19/12 kl 24 går tävlingstiden ut. Häng på, var med och vinn!Nr_14

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

7 svar på ”14. Adventsutlottning – Världens ände”

Hej! Jag är gärna med i utlottningen och vet vem jag skall ge boken till om jag vinner. Har delat på FB.

Jag är gärna med i utlottningen och skulle ge boken till min 12- åring.

Delar på Facebook

En intressant bok som jag önskar till mina barn i julklapp. Vore perfekt till strumpan… Delar på Twitter

Stängt för kommentering.