Kulturkollo recenserar v. 5

Vad har Kulturkollarna läst och skrivit om på sina egna bloggar den här veckan, då? Två framtidsböcker finns där, och en novellsamling. En bok om varelser som inte finns, och en om en gorilla som är döpt och har ett eget pass. Deckare, förstås, och en väldig massa diskbänksblankande. Bilresor, båtresor och stillasittande liv. Jodå, här finns det mesta. Som vanligt.

Att föda ett barn av Kristina Sandberg (Anna)

Lönnmördare av Jerker Hultén (Carolina)

Balzac och den kinesiska lilla skrädderskan av Dai Sijie (Anna)

Som om jag vore fantastisk av Sofia Nordin (Helena)

Stalker av Lars Kepler (Fanny)

Legenden om Sally Jones av Jakob Wegelius (Linda)

Om du får det här brevet av Sarah Blake (Anna)

Oryx & Crake av Margaret Atwood (Helena)

Virginia Woolfs samlade noveller och prosaskisser (Carolina)

Den stora matchen av Arnaldur Indridason (Lotta)

The One Plus One av Jojo Moyes (Anna)

True Murder av Yaba Badoe (Helena)

Carolina

Läser allt. Läser jämt. Läser börja läsa-böcker blandat med tunga klassiker, frossar i fantasy, romance och historiska romaner. Läser nytt inom barn- och ungdomslitteraturen och gamla deckare. Blandar allt och kan inte leva utan. En dag utan någon läsning är en misslyckad dag.

Visa alla inlägg av Carolina →