Kategorier
Kulturkoll

Vi är så glada

imageVi startade inte Kulturkollo av någon annan anledning än att vi ville göra något tillsammans. Idag vann vi två kategorier av Massolit Book Blog Awards och vi är så glada och stolta! Extra grattis till Lotta som skrivit Sveriges bästa bokblogginlägg!

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

17 svar på ”Vi är så glada”

Stort grattis! Då vet jag en blogger som somnar med ett leende på kvällståget västerut alternativt inte kan somna alls, men på ett bra sätt.

Tack! Inte somna alls känns det som här, trots att jag sitter hemma i soffan. Bloggaren på tåget torde vara än mer uppspelt.

Bloggaren på tåget läser Jon Kalman med ett småleende och en tulpanbukett i famnen!

Jag är så glad att ni vann! Ni är det bästa initiativet på länge och ni håller hög kvalitet och en bra variation på det ni bloggar om! GRATTIS!

Stort grattis! Jag har inte läst kulturkollo så länge men det jag hittills kunnat konstatera är att er blogg utstrålar kvalitet och engagemang för ord och kultur, dikt och bok, skapande, skrivande och läsande. Och så har ni så bra bloggstafetter! Applåd helt enkelt! Det är fantastiskt bra jobbat!

Stängt för kommentering.