Sista minuten? Lugn du hinner!

Det verkar som om att det blir en jul i år igen. För min egen del så har jag varit i en liten bubbla med massa annat bestyr och julmaten, julgodiset och julklapparna är det minimalt av i år. Lite julpynt har jag dock hunnit, det måste var ljus i mitt hus på julen!

Har ni nu som jag inte riktigt hunnit med så har jag den bästa gåvan – jag skriver det varje år: sök upp valfri välgörenhetsorganisation och skänk en slant. Hos UNICEF kan man ge en gåva som räddar barns liv, på IM kan du förändra en människas liv genom att köpa ett utbildningspaket och i år skänker jag en peng till Cancerfonden.

De här tre organisationerna stödjer jag, ni har säkert andra som passar just er. Årets julklapp är ingen töntig mobillåda, årets julklapp är en gåva som hjälper en medmänniska.

Tillsammans gör vi skillnad!

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →